Leírás és Paraméterek
termelők: kistermelők egy csoportja
régió: San Marcos de Tarrazú
tengerszint feletti magasság: 1700 m
fajta és variáns: arabica, Caturra, Catuai
feldolgozás módja: félszáraz
fermentáció: irányított, “juicy” anaerob
Roberto Mata családja több generáció óta foglalkozik kávéval és jelenleg saját farmjai menedzselése mellett számos helyi kistermelő kávéjának a feldolgozásáért is felelős. Saját vállalkozását, a M y M Pura Vidát 2018-ban alapította, miután a CoopeDota szövetkezetet sikeresen kormányozta nemzetközi vizekre. Az M y M számos innovatív feldolgozási módszerrel büszkélkedhet, melyek egyike a most bemutatott tételünknél is alkalmazott Juicy eljárás. A kávécseresznyék fermentációját egy korábbi erjesztés során felfogott kávé-dzsússzal indítják be, majd egy 72 órás anaerob folyamat után lassan és egyenletesen szárított száraz vagy félszáraz eljárással fejezik be.
Összetevők
szemes kávé
Tárolás
Száraz, hűvös helyen, napfény elől elzárva tárolandó.
Forgalmazó
Casino Mocca Kft.
1117 Budapest, Hunyadi János út 3.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.