Leírás és Paraméterek
Mungóbab csíráztatásra
- Íze: Roppanós és lédús, friss zöldborsó íz jellemzi.
- Ásványi anyagok: vas, cink, foszfor, kálium
- Vitaminok: B1, B2, B3 és B5
- Tápanyagok: magas fehérje és rosttartalom
- Csíráztatásnál:
- Áztatási idő: 6 óra
- Öblítési gyakoriság: Naponta 2-3 alkalommal
- Elkészülési idő: 4-7 nap
Csíráztatás folyamata:
A magokat csíráztatás előtt be kell áztatni az ajánlott időre és a csíráztatás folyamata közben naponta legalább kétszer alaposan le kell öblíteni.
A mungóbab csíra tulajdonságai:
Erős lédús és roppanós csírájának és semlegesnek mondható ízének köszönhetően számos ételhez passzol főzve, sütve. Alacsony hőfokon hevítve ajánlott elkészíteni.
Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy jelentős vasforrás és jótékonyan hat a magas koleszterin és vércukorszintre. Szíverősítő és vérnyomás szabályozó hatása régóta ismert.
További információk a csíráztatásról itt.
Forgalmazó:
The Green Market Bt.
7632 Pécs, Aidinger János út 12.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Kiszerelés 100 g | |
Csomagolás papír | |
Származási hely EU | |
Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. |